Recent Changes for "Julie's Garden" - Davis Wikihttp://daviswiki.org/Julie%27s_GardenRecent Changes of the page "Julie's Garden" on Davis Wiki.en-us Julie's Gardenhttp://daviswiki.org/Julie%27s_Garden2012-05-25 11:29:26EdHennDonation @ fnb <div id="content" class="wikipage content"> Differences for Julie's Garden<p><strong></strong></p><table> <tr> <td> <span> Deletions are marked with - . </span> </td> <td> <span> Additions are marked with +. </span> </td> </tr> <tr> <td> Line 3: </td> <td> Line 3: </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> <span>+ Donations may be made at ["First Northern Bank"]<br> + </span> </td> </tr> </table> </div> Julie's Gardenhttp://daviswiki.org/Julie%27s_Garden2009-11-24 17:33:45SteveDavisonname change <div id="content" class="wikipage content"> Differences for Julie's Garden<p><strong></strong></p><table> <tr> <td> <span> Deletions are marked with - . </span> </td> <td> <span> Additions are marked with +. </span> </td> </tr> <tr> <td> Line 1: </td> <td> Line 1: </td> </tr> <tr> <td> <span>-</span> The '''Julie's Garden''' project, funded by private donations, renovates an existing picnic area at the entrance of the large observation deck overlooking<span>&nbsp;the</span> ["<span>North Area Drainage</span> Pond"] with a new concrete pad with decorative mosaic tiles under the table, wooden bench seating in place of the fence and a bedding area maintained by volunteers. </td> <td> <span>+</span> The '''Julie's Garden''' project, funded by private donations, renovates an existing picnic area at the entrance of the large observation deck overlooking ["<span>Julie Partansky</span> Pond"] with a new concrete pad with decorative mosaic tiles under the table, wooden bench seating in place of the fence and a bedding area maintained by volunteers. </td> </tr> </table> </div> Julie's Gardenhttp://daviswiki.org/Julie%27s_Garden2009-11-08 09:21:13JasonAller <div id="content" class="wikipage content"> Differences for Julie's Garden<p><strong></strong></p><table> <tr> <td> <span> Deletions are marked with - . </span> </td> <td> <span> Additions are marked with +. </span> </td> </tr> <tr> <td> Line 1: </td> <td> Line 1: </td> </tr> <tr> <td> </td> <td> <span>+ The '''Julie's Garden''' project, funded by private donations, renovates an existing picnic area at the entrance of the large observation deck overlooking the ["North Area Drainage Pond"] with a new concrete pad with decorative mosaic tiles under the table, wooden bench seating in place of the fence and a bedding area maintained by volunteers.<br> + <br> + * [http://cityofdavis.org/pgs/facility/partansky-council.cfm City of Davis Article]</span> </td> </tr> </table> </div>